DESPRE NOI

Bine ați venit!

SC Mastef Trans Bacau SRL, este o societate cu o poziție bine stabilita, societate româneasca cu capital privat, fondata în septembrie 2013. Domeniul nostru de activitate este închiriere și leasing cu autoturisme și autovehicule rutiere ușoare. Suntem de asemenea specializați și autorizați pentru activitați de închirieri cu autovehicule rutiere grele, închirieri cu mașini și echipamente de construcții, transporturi rutiere de marfa.

Mastef Trans Bacau este o firmă cu experiență pe piața Romaniei, care activează in domeniul echipamentelor de manipulat marfa și în domeniul echipamentelor de lucru la înalțime. Imbinand experiența celor care au mai lucrat cu astfel de echipamente cu tinerețea celor care doresc sa se afirme în aceste domenii de acctivitate.

Mastef Trans Bacau este o firma in plina dezvoltare. 

INCHIRIERI & VANZARI

Dispunem de un parc propriu de echipamente și utilaje pentru activitatea de inchiriere, de modele și caracteristici diferite, care acoperă o plajă foarte largă de activitați specifice. 

Vindem utilaje si echipamente second hand la prețuri fără concurență

TRANSPORT

Prestăm serviciul de transport atât pentru clienții care închiriază sau cumpară stivuitoare și platforme de la firma noastră, cât și pentru clienții care solicită exclusiv servicii de transport.